Merhaba arkadaşlar,

Yeni sezonun başlamasına bir aydan az bir süre kaldı. Heyecanımız artıyor. Bu makalemizde yeni sezon hakkında genel bilgilendirme ve ufak güncellemeleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

19 takımlı Süper Lig

2019/2020 sezonundan bildiğiniz gibi bu sezon da 19 takımlı bir Süper Lig bizleri bekliyor. Bu demek oluyor ki, her hafta bir takım bay geçecek. Haftayı bay geçecek futbolcuların durumları Comunio’da belirgin bir sembol ve açıklama ile herzaman güncel olacaktır, şuanda ilk haftayı bay geçecek Hatayspor’lu futbolcularda olduğu gibi. Kadronuzu biraz daha geniş tutmanız sizin için daha faydalı olacaktır. 

Kırmızı kart puanlaması

Yeni sezondan itibaren direkt kırmızı kart gören futbolcular -4 ve çift sarıdan sahayı terk edecek olan futbolcular -2 puan alacaktır. Genel oyun kuralları için tıkla

Mevki değişikliği

Sezon öncesi mevki değişikliğimiz 15.07.2022 tarihinde gerçekleşecektir. Genel olarak mevki değişikliği, lige verilen aralarda (en az 10 gün) gerek duyulduğunda yapılabileceğini hatırlatmak isteriz.

Canl değişiklik

Geçen sezon güncelleme yapılacağını duyurduğumuz Canlı değişiklik özelliğinde hiçbir değişikliğe gidilmeyeceğini bildirmek isteriz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda özellik aynı şekilde kullanılabilecektir.

Erteleme maçları

Erteleme maçların puanlamasında bir güncelleme yapılmıştır:

Erteleme maçlarında oynanması gereken maç haftasında kadronuzda bulunan futbolcuların oynaması durumunda puan alırsınız.

Erteleme maçına özel kadro kurma imkanı bulunmaz.Pro Player üyelerinde ertelenen maçtan ilk 11’de futbolcusu bulunması durumunda, o futbolcu geçici olarak 0 puan alacak. Erteleme maçı oynanınca puanı güncellenecek. O futbolcu erteleme maçında oynamazsa yedek futbolcunun puanı devreye girecek.

Önemli: Ertelenen maç, oynanması gereken maç haftasının dışında olursa, bu puanlar Comunio kupasına yansımaz. Tekrarlanan maçlar genel olarak değerlendirmeye alınmaz.

Ersin Sezer

Youtube içerik üreticisi ve FBTV yorumcusu Ersin Sezer’in de bulunduğu Comunio Goat heyecanını Youtube’da takip edebileceksiniz. Renkli sayfa ve simalarında lig içerisinde bulunduğu çekişmeli ligimizin yayınları Ersin Sezer Youtube kanalında yayınlanmaya başladı. Farklı konuklar, forma çekilişleri, analiz ve önerilerinde olacağı bu konseptimizi şiddetle takip etmenizi ve Ersin Sezer Youtube kanalına abone olmanızı tavsiye ederiz.

Klasik web sayfa

Geçen sezonun ortalarında klasik sayfasını erişime kapatacağımızı duyurmuştuk. www.comunio.com.tr sayfası üzerinden yeni ve geliştirilmeye devam edilen web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Comunio Magazin

Magazin ekibimiz bu sezonda bilgilendirici ve yönlendirici içerikleriyle sizlerle olacak. Takipte kalın!

Sen de Comunio heyecanına ortak olmak istiyorsan -> tıkla!

 

Yazar: Yusuf Yıldırım

Tüm makaleler Yusuf Yıldırım »