Foto: © Imago Images
Merhaba değerli menajerler. Milli arayı geride bıraktık ve ligimiz bu hafta sonu onynanacak maçlarla geri dönüyor. Ancak bazı oyuncuları sakatlık, ceza gibi sebeplerden bu hafta da izleyemeyeceğiz. Bu eksikler bazı oyunculara kendini gösterme fırsatı demek. İşte ligin 9. haftasını kaçıracak bazı isimler ve onların yerini doldurmasını beklediğimiz birkaç isim.

  Anthonny Dennis → Doğan Erdoğan

Göztepe’nin geride kalan 7 maçta en çok süre alan oyuncularından biri olan Dennis, gördüğü 4. sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Yerine eğer defansif özellikleri kuvvetli biri seçilecekse, o isim Doğan olacaktır. Ancak şu ana kadar her maçta 11’de oynadığı için yerine farklı bir oyuncunun tercih edilmesi de sürpriz olmaz.

Comunio Trend - Milli Arada En Fazla Değerlenen Futbolcular: Bu Sezon Ligimizin Top 10 Futbolcusu Arasında Olacaktır!

Kutucu, hücum organizasyonlarda gösterdiği etkili performansı ve attığı şık gollerle bir anda her menajerin listesine girdi. Piyasa değerinin hızlıca yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.

Devam oku...

Taulant Seferi →  Pedro Brazao

Lige beklenin üstünde bir giriş yapan Bodrumspor’un öne çıkan oyuncularından biri de Seferi oldu. Forma giydiği 4 maçta 2 gol atan oyuncu, Kasımpaşa deplasmanında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı ve Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Gökdeniz Bayraktar’ın sakatlığı da devam ediyor. Kanatta forma şansı Portekizli Brazao’nun olacaktır.

 

Gabriel Paulista →  Emirhan Topçu

Sakatlığı bulunan Gabriel Paulista, Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Yerine son maçlardaki performansıyla dikkat çeken Emirhan’ın oynamasını bekliyoruz. Ancak Felix ile birlikte iki sol stoperden hangisinin sağda oynayacağı ve sorun yaşayıp yaşamayacağı soruları akıllara geliyor. Ben Emirhan’ın şans verilmesi durumunda bu işi kotaracağını düşünüyorum.

Milot Rashica →  Can Keleş

Beşiktaş’ın sezona iyi başlangıç yapan isimlerinden biri olan Kosovalı yıldız Rashica, milli takımda geçirdiği sakatlıktan dolayı bir süre takımdan ayrı kalacak. Yerine yeni transfer Joao Mario ilk 11’de olacaktır. Ancak mevkisi sağ kanat olan tek sağlıklı oyuncu an itibarıyla Can Keleş. Milli arayı iyi değerlendirdiği konuşulan milli oyuncunun Konyaspor maçında forma şansı bulacağını düşünüyorum.

Fiyat-Performans Analizi - Büyük Balığı Küçükken Yakalamak: Uygun Fiyatlı Seçenekler Burada!

Oyunu yırtıcı denilebilecek kadar vahşi değil ancak narin denilebilecek kadar da yumuşak değil. Dengeli ve full paket bir futbolcu.

Devam oku...

Uros Radakovic →  Samba Camara

Sivasspor’un yeni transfer stoperi Radakovic gösterdiği sağlam performansla takımın vazgeçilmez oyuncularından biri konumuna gelmişti. Bülent Uygun yaptığı açıklamada Radakovic ve Pritchard’ın sakatlıklarının bulunduğunu belirtti. Bu iki oyuncunun forma giymesi beklenmiyor. Radakovic yerine Samba Camara forma giyecektir.

Not: Futbolcunun güncel durumunu Comunio profillerinden takip edebilirsiniz. Makalede futbolcunun sakatlık bilgileri güncellenmez.

 

 

Yazar: Safa Buğra Özcan

Tüm makaleler Safa Buğra Özcan »